Ledige stillinger

Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" under selve stillingsopslaget. Lidt længere nede på siden kan du læse mere om uopfordrede ansøgninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter stjerner, som brænder for dygtiggørelse, indflydelse og engagement.

Vi er et dynamisk og innovativt advokatkontor i vækst i nyere lokaler på Østerbro. Vi arbejder med en række udvalgte specialer, hvor vi bestræber os på at være blandt de bedste i branchen. 

Hvis du vil vide mere om SIRIUS advokater, kan du læse mere om os og vores værdier på vores hjemmeside www.siriusadvokater.dk

Send her

VORES VÆRDIER

Vi er et specialekontor, der kun yder kvalitetsrådgivning. Vi henviser sager til andre advokater, hvis sagerne ikke ligger inden for vores kompetencer. Vi hjælper altid med, at sagerne bliver løst de steder, hvor de bliver løst bedst."
SIRIUS advokater
Vi er engagerede, og vi sætter pris på, at vi har det sjovt og kan grine, når vi er på arbejde. Det må vores klienter gerne opleve.
SIRIUS advokater
Vi mener, at de bedst kvalificerede medarbejdere tiltrækkes af et udfordrende professionelt miljø. Vi arbejder som et hold, men ser forskellighed som en styrke.
SIRIUS advokater
Vi er tilgængelige for vores klienter, og vi har gennemsigtighed i forhold til vores rådgivnings omfang, pris og forudsætninger.
SIRIUS advokater
Vi giver vores medarbejdere mulighed for fleksible arbejdstider og -opgaver i tilpasning til deres livssituation, uddannelse og passioner.
SIRIUS advokater
Vi sætter en ære i, at vi også er en del af en familie og et samfund. Vi kan derfor ses i færd med at slå græs, ved fodboldbanen, i skoven, i kunstforeningen og i skolebestyrelsen.
SIRIUS advokater

Jobagent

Tilmeld dig en jobagent og bliv notificeret, så snart vi er på udkig efter nye stjerner

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent
SIRIUS advokater
Dampfærgevej 10, 2. sal
2100 København Ø

mail@siriusadvokater.dk
+45 88 88 85 85
Powered by Emply