SIRIUS advokater søger stud.jur.

Har du lyst til at være en del af et dynamisk og nytænkende advokatkontor i vækst? 

SIRIUS advokater søger flere stud.jur. til flere af vores specialer, herunder IPR, inkasso, proces samt entrepriseret.

Vi er et innovativt advokatkontor med en flad struktur. Vi arbejder med en række udvalgte specialer, hvor vi bestræber os på at være blandt de bedste i branchen. Af samme årsag har vi bevidst fravalgt ”full-service”- tanken.
Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle spiller en vigtig rolle, og hvor humøret er højt - også når vi har travlt. Vi vægter et højt fagligt niveau, engagerede medarbejdere og en god omgangstone. Samtidig prioriterer vi, at vi har det sjovt med vores arbejde.

Om jobbet
Du vil komme til at arbejde selvstændigt med forskellige juridiske problemstillinger samtidig med, at du bliver en del af et studenterteam, der servicerer hele huset. Derudover skal du være indstillet på en gang imellem at påtage dig mere rutineprægede opgaver som for eksempel kopieringsopgaver og aflastning i vores reception.
Vi forestiller os, at du skal arbejde 15 timer om ugen. Vi tilbyder – og forventer – gensidig fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelsen af arbejdstiden, herunder i forbindelse med eksamen. 
Der er en række af kontorets advokater og fuldmægtige, som er startet hos os som studenter, så der er gode chancer for, at en studenterstilling hos os kan lede til efterfølgende fuldtidsansættelse.

Din profil
Hos SIRIUS advokater forventer vi, at du er engageret i dit arbejde, er opsøgende overfor opgaver og har øje for, om din kollega har behov for en hjælpende hånd. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø, har et udpræget servicegen og et højt fagligt niveau, og du er god til at kommunikere klart og forståeligt både mundtligt og skriftligt. Vi forventer, at du er på minimum 2. år af jurastudiet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Dorthe Kiær Birkmann på tlf. 88 88 85 85.

Ansøgning vedlagt karakterudskrifter samt eventuelle anbefalinger fra andet relevant arbejde kan uploades via link på denne side.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Dorthe Kiær Birkmann
Jobtype: Stud.jur.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt vi indkalder løbende til samtaler
SIRIUS advokater
Dampfærgevej 10, 2. sal
2100 København Ø

mail@siriusadvokater.dk
+45 88 88 85 85
Powered by Emply