Advokat til M&A

Kan en spændende og udfordrende advokatstilling kombineres med det at være et helt menneske?
Ja, det kan – hos SIRIUS advokater! Også i en afdeling der arbejder med M&A.

Vi tror på, at vi opnår bedre resultater og får langt mere engagerede medarbejdere ved at tilbyde gode arbejdsvilkår, et virkeligt godt fællesskab, et uformelt og dynamisk miljø, gode muligheder for specialisering og dygtiggørelse samt betydelig indflydelse og ansvar. Vi gør os umage for at vedligeholde disse værdier, der er med til at sikre en høj arbejdslyst.

Om os
Vi er et innovativt advokatkontor med en flad struktur. Vi arbejder med en række udvalgte specialer, hvor vi bestræber os på at være blandt de bedste i branchen. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle spiller en vigtig rolle, og hvor humøret er højt - også når vi har travlt. Vi vægter og forventer et meget højt fagligt niveau, engagerede medarbejdere og en god omgangstone. Samtidig prioriterer vi, at vi har det sjovt med vores arbejde.
Du vil blive del af et specialekontor med mere end 80 medarbejdere, heraf ca. 50 jurister, hvor vores afdeling for Selskabsret og M&A oplever betydelig vækst.

Om jobbet
Vi tilbyder en udfordrende og spændende stilling, hvor du skal arbejde med selskabsret og M&A, herunder særligt større ejendomstransaktioner. Du vil få masser af direkte klientkontakt, og du kommer til at arbejde selvstændigt med sagerne, men du vil aldrig blive overladt til dig selv. Du vil opleve, at alle vores afdelinger er kendetegnet ved et meget højt fagligt niveau, og du vil få rig mulighed for personlig udvikling samt faglig specialisering blandt andet via vores interne ledelses- og specialistprogram.
Vi bestræber os på en samarbejdsorienteret løsning af sagerne med stor indbyrdes sparring og god holdånd. Det tror vi på gør os bedre til at løse sagerne samtidig med, at vi får en større arbejdsglæde. 

Din profil
Afdelingen søger en advokat, der er fagligt dygtig og som har erfaring med M&A og meget gerne ejendomstransaktioner. Du har et ønske om direkte klientkontakt og selvstændigt arbejde, og du har lyst til at blive del af en afdeling, der er i rivende vækst, og hvor du kan være med til at påvirke den videre udvikling af afdelingen. Du sætter fagligheden højt, og du kan holde flere bolde i luften samtidig med, at du bevarer fokus på detaljerne i den enkelte sag. Du skal kunne se dig selv som en holdspiller, som også kan tage ansvar, arbejde selvstændigt med sagerne samtidig med, at du har et godt humør.

Læs mere om os, vores værdigrundlag og hvad vi laver på www.siriusadvokater.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte advokat Joachim Ørum Petersen på tlf. 88 88 85 85, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, dit eksamensbevis/karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende via linket på denne side

 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Joachim Ørum Petersen
Jobtype: Advokat
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
SIRIUS advokater
Dampfærgevej 10, 2. sal
2100 København Ø

mail@siriusadvokater.dk
+45 88 88 85 85
Powered by Emply