Advokat med interesse for IT- og kontraktret, og gerne udbudsret

Vi søger netop nu en advokat med erfaring inden for IT-ret og IT-kontraktret.

Vi tror på, at vi opnår bedre resultater og får langt mere engagerede medarbejdere ved at tilbyde gode arbejdsvilkår, et godt fællesskab, et uformelt og dynamisk miljø, gode muligheder for specialisering og dygtiggørelse samt betydelig indflydelse og ansvar. Vi gør os umage for at vedligeholde disse værdier, der er med til at sikre en høj arbejdslyst.

Om os
Vi er et innovativt advokatkontor med en flad struktur. Vi arbejder med en række udvalgte specialer, hvor vi bestræber os på at være blandt de bedste i branchen. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle spiller en vigtig rolle, og hvor humøret er højt - også når vi har travlt. Vi vægter og forventer et meget højt fagligt niveau, engagerede medarbejdere og en god omgangstone. Samtidig prioriterer vi, at vi har det sjovt med vores arbejde.
Du vil blive del af et specialekontor med mere end 90 medarbejdere, heraf ca. 50 jurister, hvor vores afdeling, der arbejder med udbud og offentlige kontrakter, oplever betydelig vækst lige nu.

Om jobbet
Hvis du kan lide et højt tempo, uden at gå på kompromis med kvaliteten, og kan holde humøret højt, så tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling, hvor du primært vil komme til at arbejde med rådgivning vedrørende udfærdigelse af IT-kontrakter, herunder rådgivning inden for IT-systemanskaffelseskontrakter, driftskontrakter og indgåelse af IT-outsourcing-aftaler.

Hos os arbejder vi med alle typer af sager inden for især offentlige IT-kontrakter, herunder rådgivning om udbud af IT-kontrakter, håndtering af IT-tvister mv. samt udbudsret. Vores klienter er både offentlige myndigheder, offentlige virksomheder og private virksomheder, herunder særligt IT-virksomheder, som byder på offentlige opgaver. I den forbindelse vil du komme til at arbejde med bl.a. udarbejdelse af udbudsgrundlag, herunder kontrakter og bilag til kontrakter, samarbejdsaftaler, leverandørvilkår og håndtering af tvister.

Hos SIRIUS vil du hurtigt opleve at få direkte klientkontakt, og du kommer til at arbejde selvstændigt med sagerne. Da vi sætter sparring og samarbejde om sagerne højt, vil du dog aldrig være overladt til dig selv! Du vil opleve, at alle vores afdelinger hos SIRIUS er kendetegnet ved et meget højt fagligt niveau, og du vil få rig mulighed for personlig udvikling samt faglig specialisering blandt andet via vores interne ledelses- og specialistprogram.

Din profil
Vi søger en advokat, der er faglig dygtig, og som har erfaring med IT-kontraktret, IT-ret og gerne udbudsret. Du har lyst til at blive del af en afdeling, hvor vi har travlt, og som er i høj vækst, men hvor du kan være med til at påvirke den videre udvikling af afdelingen. Du skal således både kunne se dig selv som en holdspiller og kunne tage ansvar og arbejde selvstændigt med sagerne, herunder have direkte klientkontakt. Endelig sætter du fagligheden højt og kan holde flere bolde i luften samtidig med, at du bevarer fokus på detaljerne i den enkelte sag.

Læs mere om os, vores værdigrundlag, og hvad vi laver på www.siriusadvokater.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte partner og advokat Thomas Grønkær på tlf. 61 91 51 31 eller mail tgr@siriusadvokater.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, dit eksamensbevis/karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende via linket på denne side

 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Thomas Grønkær
Jobtype: Advokat
Tiltrædelse: Hurtigst muligt eller efter aftale
SIRIUS advokater
Dampfærgevej 10, 2. sal
2100 København Ø

mail@siriusadvokater.dk
+45 88 88 85 85
Powered by Emply