Advokat til rådgivning indenfor almenbolig-området

Kan en spændende og udfordrende advokatstilling kombineres med det at være et helt menneske?
Ja, det kan – hos SIRIUS advokater!

Vi tror på, at vi opnår bedre resultater og får langt mere engagerede medarbejdere ved at tilbyde gode arbejdsvilkår, et virkelig godt fællesskab, et uformelt og dynamisk miljø, gode muligheder for specialisering og dygtiggørelse samt betydelig indflydelse og ansvar. Vi gør os umage for at vedligeholde disse værdier, der er med til at sikre en høj arbejdslyst.

Om os
Vi er et innovativt advokatkontor med en flad struktur. Vi arbejder med en række udvalgte specialer, hvor vi bestræber os på at være blandt de bedste i branchen. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle spiller en vigtig rolle, og hvor humøret er højt - også når vi har travlt. Vi vægter og forventer et meget højt fagligt niveau, engagerede medarbejdere og en god omgangstone. Generelt for os er det vigtigt med seriøsitet i opgavevaretagelsen, samtidig med at det skal være sjovt at gå arbejde. Du vil blive del af et specialekontor med mere end 80 medarbejdere, heraf ca. 50 jurister.

Om jobbet
Konkret tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling, hvor du primært vil komme til at arbejde med rådgivning af almene boligorganisationer,  samt føre boligretssager inden for det almene område. SIRIUS advokater rådgiver i dag en række almene boligorganisationer og søger en faglig stærk teamspiller. Dine opgaver vil blandt andet være at bistå boligorganisationerne med rådgivning om tilrettelæggelse af byggesager, udbud og kontraktindgåelse, herunder deltagelse i kontraktforhandlinger med kommuner og private virksomheder. Du vil endvidere skulle håndtere tvister og klagesager, herunder boligretssager og sager ved beboerklagenævnet. Du vil desuden hurtigt opleve at få direkte klientkontakt og du kommer til at arbejde selvstændigt med sagerne, men vi sætter sparring og samarbejde om sagerne højt.

Alle vores afdelinger hos SIRIUS er kendetegnet ved et meget højt fagligt niveau, og du vil derfor få rig mulighed for personlig udvikling samt faglig specialisering blandt andet via vores interne ledelses- og specialistprogram.

Din profil
Vi søger en advokat, der er faglig dygtig, og som har 2-3 års erfaring indenfor almenbolig-området. Du har lyst til at blive del af en afdeling, hvor vi har travlt, og som er i vækst, men hvor du kan være med til at påvirke den videre udvikling af afdelingen. Du skal således både kunne se dig selv som en holdspiller og kunne tage ansvar og arbejde selvstændigt med sagerne, herunder have direkte klientkontakt. Endelig sætter du fagligheden højt og kan have flere bolde i luften samtidig med, at du bevarer fokus på detaljerne i den enkelte sag.

Læs mere om os, vores værdigrundlag, og hvad vi laver på www.siriusadvokater.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte advokat Thomas Grønkær på tlf. 88 88 85 85, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, dit CV, dit eksamensbevis/karakterblad og dine referencer, som du gerne må sende via linket på denne side
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Thomas Grønkær
Jobtype: Advokat
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
SIRIUS advokater
Dampfærgevej 10, 2. sal
2100 København Ø

mail@siriusadvokater.dk
+45 88 88 85 85
Powered by Emply